Προβληματισμός (και) για Κοβάσεβιτς με εξελίξεις και για Μοντεστό

Δημήτρης Τομαράς
Προβληματισμός (και) για Κοβάσεβιτς με εξελίξεις και για Μοντεστό

bet365

Εκτός από παίκτες του Ολυμπιακού σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει και στελέχη της ομάδας όπως ο Κοβάσεβιτς, που είχε εμπλοκή και στην αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Αποφάσεις και για Μοντεστό.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από ορισμένους παίκτες - κλειδιά όπως ήδη έχουμε γράψει από τους οποίους υπάρχουν δεδομένα παράπονα και έχουν βρεθεί σε δυσχερή θέση, το ίδιο ισχύει στον Ολυμπιακό και για στελέχη.

Στελέχη όπως τον τεχνικό σύμβουλο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Έναν άνθρωπο που επέστρεψε στον Ρέντη και τον Ολυμπιακό με νέο αναβαθισμένο ρόλο και είχε σχέση με την αλλαγή προπονητή και την επιλογή του Όσκαρ Γκαρθία. Για τον Κοβάσεβιτς υπάρχει έντονος προβληματισμός και για άλλα θέματα σε σχέση με την ομάδα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ως προς το άμεσο μέλλον. Ακόμα και αποχώρηση. Έτσι και αλλιώς οι Πειραιώτες ανάλογα με το πως θα κυλήσει η χρονιά και το πως θα πάει ο τελευταίος αγωνιστικός στόχος που απέμεινε ο τίτλος, θα προβούν και στις σχετικές αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Επίσης σχετικά με τον Μοντεστό μένει να διευκρινιστεί το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Και για αυτόν υπάρχει αβεβαιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα