Καραπαπάς: «Τους παρακαλάγαμε να μην πετάξουν δακρυγόνα»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Τους παρακαλάγαμε να μην πετάξουν δακρυγόνα»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας πήρε θέση για τα επεισόδια που έγιναν και πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στα επεισόδια που έγιναν αναφέρθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Αρχικά τα περιγράφετε όπως έχουν γίνει. Έχουν γίνει κάποια επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα που μεταφέρθηκαν από το συλλαλητήριο. Μόλις τελείωσε το ματς τα ΜΑΤ πέταγαν δακρυγόνα στον αγωνιστικό χώρο δίχως να έχει γίνει το παραμικρό πριν και ενώ η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε κανονικά. Μια διμοιρία των ΜΑΤ πήγε προς την Θύρα 7. Όταν όλα είναι εναντίον μας τι σας κάνει εντύπωση; Τα χημικά; Τα δακρυγόνα; Κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να τα ανοίξουν καν για να τα πετάξουν. Τους παρακαλάγαμε να μην πετάξουν δακρυγόνα και το κάνανε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα