Υποδοχή στους παίκτες της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο! (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Υποδοχή στους παίκτες της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο! (pics & vid)

bet365

Πανηγυρισμοί, συνθήματα και χειροκροτήματα συνθέτουν το σκηνικό στο Holiday Inn, όπου εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την αποστολή της ΑΕΚ, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης»! Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Μεγάλη νίκη που προοιωνίζει... τίτλο πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι» του Μανόλο Χιμένεθ στο Φάληρο, επικρατώντας με 1-2 των Πειραιωτών και προσπερνώντας τον στη βαθμολογία, μένοντας στο -2 από τον ΠΑΟΚ.

Στην άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο «Holiday Inn», όπου διέμειναν οι παίκτες της Ένωσης πριν το μεγάλο παιχνίδι, βρέθηκαν περίπου 2000 οπαδοί της, για να υποδεχθούν τους θριαμβευτές του «Καραϊσκάκης»!

Κόσμος περίμενε ήδη από τη γέφυρα, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, ενώ οι οπαδοί της Ένωσης συνεχώς αυξάνονταν σε αριθμό. Περίπου στις 00.00 έφτασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Μόλις δε έφτασαν οι παίκτες, επικράτησε... πανζουρλισμός!

Πρώτος που βγήκε από το πούλμαν ήταν ο Γιακουμάκης, που έφτασε μέχρι την είσοδο πάνω στα χέρια (!) των οπαδών! Ο Βράνιες άναψε καπνογόνο στην πόρτα του πούλμαν και φώναζε συνθήματα με τους οπαδούς! Επιπλέον, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποθεώθηκαν από το πλήθος, που δεν σταμάτησε να γιορτάζει την επιτυχία της ομάδας τους στην έδρα των «ερυθρόλευκων»!

Δείτε πρώτο το βίντεο που μεταδόθηκε live από τη σελίδα του gazzetta.gr στο facebook, καθώς και πλάνα πριν την άφιξη του πούλμαν:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα