Κάρλος Ζέκα: «Δεν περίμενα να φύγει ο πρόεδρος»!

Κάρλος Ζέκα: «Δεν περίμενα να φύγει ο πρόεδρος»!

Νίκος Αθανασίου
Κάρλος Ζέκα: «Δεν περίμενα να φύγει ο πρόεδρος»!

bet365

Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού» Κάρλος Ζέκα μιλά στο gazzetta.gr για την κατάσταση του Παναθηναϊκού και την... ακατανόητη στάση του Γιάννη Αλαφούζου.

Αποτέλεσε τον αρχηγό σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις του Παναθηναϊκού επί Γιάννη Αλαφούζου, είχε πολύ καλές σχέσεις με τον «παρκαρισμένο» μεγαλομέτοχο και είναι ένα παιδί που πόνεσε και πονάει το «τριφύλλι».

Ο Κάρλος Ζέκα, περί ου ο λόγος, μιλά στο gazzetta.gr για την κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να βάλει σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας τους «πράσινους» και εύχεται να αλλάξει σύντομα η κατάσταση.

«Ξέρουμε όλοι τι έχει γίνει λάθος. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω γιατί ο πρόεδρος αποφάσισε να φύγει. Πριν να φύγω από την ομάδα δεν είχα μιλήσει καθόλου και μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποια επαφή. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε. Δεν το περίμενα ποτέ να φύγει ο κ. Αλαφούζος αλλά η απόφαση είναι δική του. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο αυτός ξέρει. Μακάρι να βρεθεί λύση και να δούμε άσπρη μέρα. Με στεναχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση που βιώνει ο Παναθηναϊκός» είπε αρχικά ο Έλληνας άσος και συνέχισε για την περυσινή ομάδα που «έχτισε» ο Ουζουνίδης και βίαια διέλυσε ο Αλαφούζος:

«Είχαμε μια καλή ομάδα πέρυσι, ο Μαρίνος ήρθε και ξεκίνησε την καλή δουλειά του με την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα παίρναμε το πρωτάθλημα αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να φτάσουμε να το διεκδικούμε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε όλα τα παιδιά λόγω της κατάστασης που υπήρχε με τα οικονομικά».

Κατά πολλούς ο αποκλεισμός από την Καμπάλα ήταν εκείνος που ποδοσφαιρικά πήγε πίσω τον Παναθηναϊκός εκτός, φυσικά, από την μεγάλη οικονομική ζημιά. Ποια είναι η άποψη του Ζέκα;

«Σίγουρα έκανε μεγάλη ζημιά, δεν μπορώ να πω! Ήταν δύσκολο για όλους και φυσικά για τους οπαδούς που αποκλειστήκαμε από την Καμπάλα. Έπρεπε, όμως, να ξαναγυρίσουμε πιο δυνατοί γιατί ήμασταν ο Παναθηναϊκός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ #Mavra_genethlia

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα