Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Βιδάλ

Δημήτρης Τομαράς
Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Βιδάλ

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές - σύμφωνα με ισπανικές πηγές - με τη Βαλένθια τις τελευταίες ώρες για την επίτευξη του δανεισμού του 23χρονου δεξιού μπακ Νάτσο Βιδάλ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει από την Ισπανία ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθεια με σχετικές διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του Νάτσο Βιδάλ για το επόμενο εξάμηνο, βάζοντας και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο 23χρονος δεξιός μπακ Βιδάλ (σ.σ. παίζει και αριστερά αν και δεξί μπακ είναι η βασική του θέση) έχει κάνει φέτος 7 ματς με 1 γκολ, με τη Βαλένθια πάντως αρχικά να κρατάει σκληρή στάση στις συζητήσεις και να μην είναι τόσο θετική.

Παρόλα αυτά στο Λιμάνι σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία έκαναν προσπάθεια για άμεσο deal. Από την Ισπανία προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες για την συμφωνία. Ο Βιδάλ φέρεται να απασχόλησε και την Αλαβές και μία ομάδα από τη Β' κατηγορία της Ισπανίας. Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως ο Ίγκορ Σίλβα μπορεί να γυρίσει στον Αστέρα Τρίπολης με δανεισμό ως το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα