H ύστατη προσπάθεια του ΠΑΟΚ για Μολέδο

Σταύρος Σουντουλίδης
H ύστατη προσπάθεια του ΠΑΟΚ για Μολέδο

bet365

Η ανακοίνωση της Ιντερνασιονάλ για την συμφωνία της με τον Ροντρίγκο Μολέδο από την 1η Ιουλίου δεν αλλάζει το πλάνο του ΠΑΟΚ, που θα επιδιώξει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Λούμπος Μίχελ θα παραμείνει στην Αθήνα και θα επιδιώξει την Πέμπτη (11/1) στη συνάντηση που θα έχει με την πλευρά του Ροντρίγκο Μολέδο, να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της απόκτησής του Βραζιλιάνου, με τη μορφή δανεισμού, από τον Παναθηναϊκό για τους επόμενους πέντε-έξι μήνες.

Οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να πείσουν πρώτα τον Βραζιλιάνο στόπερ και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην κατάθεση επίσημης πρότασης προς τους «πράσινους» για το δανεισμό του.

Το σίγουρο είναι πως μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα πρέπει να κλείσει, θετικά ή αρνητικά, το θέμα Μολέδο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να γνωρίζει αν θα στραφεί εκ νέου προς την Ντιναμό Κιέβου για να διαπραγματευτεί την απόκτηση από τον Ιανουάριο του Ευγένιου Χατσερίντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα