Οι Φορτούνης, Ταχτσίδης και Κούτρης ευχαρίστησαν τον Λεμονή (pic)

Οι Φορτούνης, Ταχτσίδης και Κούτρης ευχαρίστησαν τον Λεμονή (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Φορτούνης, Ταχτσίδης και Κούτρης ευχαρίστησαν τον Λεμονή (pic)

bet365

Ο Λεμονής φρόντισε να ευχαριστήσει τους παίκτες για την συνεργασία που είχαν με τον Φορτούνη να τον ευχαριστεί με ποστάρισμά του. Σχολίασαν θετικά για τον κόουτς οι Ταχτσίδης και Κούτρης.
Ο Λεμονής παρότι έφυγε κάπως ξαφνικά (σ.σ. καθώς αναμενόταν να μείνει και για τον αγώνα με την ΑΕΛ) μερίμνησε ώστε να ευχαριστήσει τους παίκτες του για την συνεργασία που είχαν στον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Φορτούνης από μέρους του με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τον ευχαριστήσει. «Σε ευχαριστούμε για όλα», έγραψε στο ποστάρισμά του με μία φωτό μαζί με τον Λεμονή. Από κάτω ο συμπαίκτης και φίλος του Παναγιώτης Ταχτσίδης έγραψε κάτω από το ποστάρισμα: «Σεβασμός» και ενώ και ο Λεονάρντο Κούτρης τοποθετήθηκε με θετικό σχόλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα