Την Τρίτη στην Αθήνα ο Μοράν

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Μοράν

Gazzetta team
Την Τρίτη στην Αθήνα ο Μοράν

bet365

Ο Έρικ Μοράν αναμένεται να ταξιδέψει την προσεχή Τρίτη στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία.

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Λεγανές για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους Ισπανούς. Το μόνο που απομένει είναι να «κλειδώσει» κι επίσημα η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Παίξε νόμιμα στο Λίβερπουλ - Λέστερ και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ουσιαστικά οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal. Μάλιστα η πληροφόρηση που υπάρχει στη χώρα της Ιβηρικής, αναφέρει ότι ο Έρικ Μοράν θα ταξιδέψει την προσεχή Τρίτη στην Ελλάδα, για να περάσει από τα καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα