Aποφασίζουν στον ΠΑΟΚ για αριστερό μπάκ

Aποφασίζουν στον ΠΑΟΚ για αριστερό μπάκ

Gazzetta team
Aποφασίζουν στον ΠΑΟΚ για αριστερό μπάκ

bet365

Σύσκεψη κορυφής εντός της ημέρας στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και συζήτηση για το θέμα του αριστερού μπακ.

Χθες το βράδυ αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει σύσκεψη με τον Λούμπος Μίχελ (ίσως και τον Ραζβάν Λουτσέσκου) προκειμένου να παρθεί οριστική απόφαση για το πώς θα κινηθεί ο Δικέφαλος για να κλείσει τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό στα αριστερά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Μέτροσπορτ στο τραπέζι της συζήτησης θα πέσουν τουλάχιστον τέσσερα ονόματα. Του Αλίν Τόσκα, του Μάρσιο Αζεβέδο, του Νίκλας Χουλτ και τουλάχιστον ένα ακόμη που δεν έχει διαρρεύσει.

Για τον 25χρονο Αλίν Τόσκα υπάρχει ανοιχτή προοπτική δανεισμού από την Μπέτις με οψιόν αγοράς (τον είχε αγοράσει με 1.000.000 ευρώ από την Στεάουα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον ισπανικό σύλλογο). Ο Ρουμάνος μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ, είναι καλός ανασταλτικά δεν έχει όμως ανάλογες επιδόσεις επιθετικά.

Ο 31χρονος Μάρσιο Αζεβέδο έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με τη Σαχτάρ, αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου (είναι άλλωστε παίκτης που έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, Μιρτσέα), ωστόσο, κουβαλά ένα βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών και η απόκτησή του ενέχει μεγάλο ρίσκο. Επιπλέον, για τον Βραζιλιάνο υπάρχει και ενδιαφέρον της Κρουζέιρο.

Ο 27χρονος Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού είναι μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της ελευθερίας του από τον Παναθηναϊκό. Και εκεί ακριβώς μπαίνει το δίλημμα, αν ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση από τώρα για την απόκτηση του Σουηδού, περιμένει να μείνει ελεύθερος ή τον βάλει σε δεύτερη μοίρα.

Τέλος, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, εναλλακτική λύση αποτελεί και διεθνής άσος από ξένο Πρωτάθλημα, χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα