Βάζει 15 εκατ. ευρώ ο Μελισσανίδης για την «Αγια-Σοφιά»

Βάζει 15 εκατ. ευρώ ο Μελισσανίδης για την «Αγια-Σοφιά»

Gazzetta team
Βάζει 15 εκατ. ευρώ ο Μελισσανίδης για την «Αγια-Σοφιά»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να βάλει πάνω από 15 εκατ. ευρώ από τα 21 εκατ. που απαιτούνται για την έναρξη της δεύτερης φάσης των εργασιών της «Αγιά-Σοφιάς».

O πολύχρωμος τροχός της τύχης σε περιμένει με πολλές εκπλήξεις*! *Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για την δεύτερη φάση των εργασιών και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει και η δημοπράτηση με τον σχετικό διαγωνισμό για το ποια θα είναι η ανάδοχος εταιρία για το έργο, τις οποίες σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

Το κόστος για το πρώτος σκέλος της δεύτερης φάσης, η οποία περιλαμβάνει τη θεμελίωση και την ανέγερση των κερκίδων, θα κοστίσει συνολικά 21 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βάλει 15 εκατ. ευρώ, ενώ από 2 εκατ. ευρώ θα βάλουν οι Πόλυς Χατζηιωάννου και Πέτρος Παππάς. Τέλος, 1 εκατ. ευρώ θα βάλει πρόσωπο που δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του, ενώ το εναπομείναν 1 εκατ. στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει από που θα προέλθει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα