Το ιδιαίτερο μήνυμα του Ζέκα σε δύο ανθρώπους του Παναθηναϊκού (pic)

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Ζέκα σε δύο ανθρώπους του Παναθηναϊκού (pic)

Gazzetta team
Το ιδιαίτερο μήνυμα του Ζέκα σε δύο ανθρώπους του Παναθηναϊκού (pic)

bet365

Ο Ζέκα με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα σε δύο ανθρώποους που εργάζονται στον Παναθηναϊκό, τους Μαρία Κουλούρη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον βοήθησαν στην καριέρα του.

Ο διεθνής άσος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Κοπεγχάγη, αλλά ο ίδιος δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και ευχήθηκε "καλά Χριστούγεννα" στην Μαρία Κουλουρίδη και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Η πρώτη είναι υπεύθυνη του διοικητικού προσωπικού του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», ενώ ο δεύτερος είναι κι επιμελητής ποδοσφαίρου στην ομάδα.

«Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σ' αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, τους οποίους μπορώ να αποκαλώ οικογένεια. Ευχαριστώ για όσα κάνατε για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Μου λείπετε και σας αγαπώ», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα