Προς αναβολή με την «επικίνδυνη» τριάδα

Προς αναβολή με την «επικίνδυνη» τριάδα

Νίκος Αθανασίου
Προς αναβολή με την «επικίνδυνη» τριάδα

bet365

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει βρει σημείο επαφής με την νομική εκπρόσωπο των Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν και η αυριανή εκδίκαση των προσφυγών τους αναμένεται να πάρει αναβολή.

Χοσέ Τοτσέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Μίκαελ Εσιέν. Αυτή είναι η... επικίνδυνη τριάδα των προσφυγών που αφορούν πρώην ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Η εκδίκαση των υποθέσεων τους που πιιθανότατα θα έφερνε αφαίρεση βαθμών ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο, κατάφερε να βρει σημείο επαφής με την νομική εκπρόσωπο των παικτών(πιθανή εξέλιξη που είχατε διαβάσει προ ημερών), αναμένεται να κατατεθεί ένα ποσό έναντι στους λογαριασμούς των παικτών και η εκδίκαση να πάρει αναβολή για το επόμενο διάστημα. Κάτι που θα ισοδυναμεί με τεράστια ανάσα τούτη την εποχή για το «τριφύλλι».

Από κει και πέρα, όπως όλα δείχνουν, οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ θα δουν το χρώμα του χρήματος μέχρι την Παρασκευή με καταβολή δώρου και ενός μισθού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα