Προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει Παναιτωλικού

Προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει Παναιτωλικού

Gazzetta team
Προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Με τον Σιμόες να ακολουθεί να θεραπεία και τους Βράνιες και Τσόσιτς να κάνουν ατομικό, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στην ΑΕΚ.

Λεβαδειακός-Πανιώνιος με ειδική προσφορά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Σιμόες να ακολουθεί θεραπεία, ενώ οι Βράνιες και Τσόσιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Τρίτης θα αρχίσει στις 16.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, όπου το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου (19.30) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα