Συνάντηση με Χουλτ και προσπάθεια αποφυγής της προσφυγής...

Gazzetta team
Συνάντηση με Χουλτ και προσπάθεια αποφυγής της προσφυγής...

bet365

Το πρωί της Παρασκευής, η πλευρά του Νίκλας Χουλτ είχε συνάντηση με τη διοίκηση των «πράσινων» ώστε να συζητηθεί η πορεία της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μάλαγα – Λεβάντε. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το «τριφύλλι» κάνει προσπάθεια ώστε να πείσει τον Σουηδό μπακ να αφήσει στην άκρη τις σκέψεις προσφυγής ώστε να μη γίνουν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα αυτό το διάστημα για τον σύλλογο...

Νέα σενάρια από Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα φουντώνουν στην Θεσσαλονίκη τα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ να κινείται για τον Χουλτ. Μάλιστα, σύμφωνα με το Metropolis, ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» αναμένεται την Δευτέρα να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος αφού τα χρωστούμενα φτάνουν τις 415.000 ευρώ και όπως τονίζουν ο Δικέφαλος του Βορρά είναι διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό του μισού εκατ. ευρώ στο Παναθηναϊκό για να τον φέρει στην Τούμπα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η υπόθεση Χουλτ καίει τον Παναθηναϊκό και το επόμενο τριήμερο θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του στους «πράσινους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα