Λεμονής στο ημίχρονο: «Ξυπνήστε και γυρίστε το»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στο ημίχρονο: «Ξυπνήστε και γυρίστε το»!

bet365

Τα... γκάζια και η αλλαγή σχήματος του Τάκη Λεμονή έφεραν αποτέλεσμα για να κάνει ο Ολυμπιακός το 1-0 στην Κέρκυρα, 1-3 με πρωταγωνιστές τους Σισέ, Μάριν και Τζούρτζεβιτς.
Ο Τάκης Λεμονής βλέποντας την εικόνα των Πειραιωτών και το ότι έχαναν στο α' μέρος δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι. «Ξυπνήστε και γυρίστε το! Δεν είναι εικόνα αυτή. Παίζουμε λες και δεν θέλουμε να κερδίσουμε. Μπείτε μέσα και αλλάξτε το. Θα διαφοροποιήσουμε και το σύστημα για να παίξουμε με 2 παίκτες μπροστά», είπε ανάμεσα στα άλλα ο Λεμονής που είχε παράπονα και από την αμυντική λειτουργία και από το ότι είχαν μεγάλες αποστάσεις οι γραμμές.
Έτσι στο β' μέρος άρχισε με 4-4-2 και έβαλε τον Μάριν που γύρισε το παιχνίδι και ήταν παίκτης - κλειδί αλλά και τον Τζούρτζεβιτς που επίσης υπήρξε καθοριστικός για το 1-3. Ο Ολυμπιακός από την άλλη ήταν και άτυχος με τα δοκάρια και τις χαμένες ευκαιρίες που είχε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα