«Βλέπει» Λυκογιάννη ο Ολυμπιακός

«Βλέπει» Λυκογιάννη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
«Βλέπει» Λυκογιάννη ο Ολυμπιακός

bet365

Την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τα... αριστερά. Ο Κούτρης έχει κερδίσει, με το σπαθί του, τη θέση του στην 11άδα αλλά ο Μίλιτς αναμένεται να αποχωρήσει το Γενάρη και έτσι γίνεται αναζήτηση για έναν παίκτη που θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης, που προέρχεται από τις ακαδημίες των πρωταθλητών Ελλάδας και έχει ανεβάσει τις μετοχές του στην Αυστρία με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς, φέρεται να ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λιλ – Σεντ Ετιέν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να υπογράψει από το Γενάρη όπου θέλει. Η ομάδα του, προκειμένου να μην τον χάσει εντελώς τσάμπα, δεν αποκλείεται να συμβιβαστεί με ένα μικρό ποσό ώστε και εκείνη να αποκομίσει κάτι αλλά κι ο Ολυμπιακός να τον έχει στο ρόστερ του από το χειμώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα