Περιμένουν Εμενίκε στον Ρέντη, ξανά στο προσκήνιο ο Βέλλιος

Περιμένουν Εμενίκε στον Ρέντη, ξανά στο προσκήνιο ο Βέλλιος

Gazzetta team
Περιμένουν Εμενίκε στον Ρέντη, ξανά στο προσκήνιο ο Βέλλιος

bet365

Ο Νιγηριανός δεν ήταν Ρέντη στην προπόνηση της Δευτέρας, παραμένοντας στην Ιταλία για θεραπείες, ωστόσο τον περιμένουν άμεσα στον Ολυμπιακό. Ξανά στο προσκήνιο ο Βέλλιος για τον Γενάρη.

Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! 21+

Ο Εμενίκε είχε μεταβεί ως γνωστόν στην Ιταλία για ειδικό πρόγραμμα επανένταξης - αποκατάστασης. Ο έμπειρος φορ δεν ήταν στην προπόνηση της Δευτέρας στον Ρέντη και το πλάνο είναι να συνεχίσει τις θεραπείες και το ειδικό πρόγραμμά του. Στον Ολυμπιακό τον περιμένουν πάντως ξανά άμεσα στην Αθήνα. Όπως και να έχει ο Εμενίκε δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε με Λεβαδειακό αλλά ούτε και με Σπόρτινγκ. Είναι βέβαια σαφές πως συνεχίζει να είναι πιθανό να... χαιρετήσει τον Γενάρη, την στιγμή που το όνομα του Βέλλιου έχει επανέλθει στην μεταγραφική... ατζέντα των Πειραιωτών ενόψει του Γενάρη.

Για τον Βέλλιο είχε προκύψει και το καλοκαίρι μία σιγουριά περί ένταξής του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο παίκτης είχε μείνει στην Φόρεστ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα