Πρόθεση του Λεμονή να πάρει ματς και ρυθμό ο Μποτία

Δημήτρης Τομαράς
Πρόθεση του Λεμονή να πάρει ματς και ρυθμό ο Μποτία

bet365

Ο Λεμονής θέλει να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό αγωνιστικό momentum του Μποτία για να του δώσει συνεχόμενα ματς αλλά και πιο καλό ρυθμό. Σκέψη να πάρει ανάσες ο Ρομαό για να παίξει ο Ταχτσίδης.

Όπως έχουμε αναφέρει και νωρίτερα μία πιθανή ενδεκάδα των Πειραιωτών θα είναι με τον Προτό κάτω απ' τα γκολπόστ, με το δίδυμο των Μποτία – Σισέ στα στόπερ και τους Ομάρ και Κούτρη δεξιά και αριστερά αντιστοίχως.

Η σκέψη του Λεμονή είναι να ξεκουραστεί από τα διαδοχικά ματς ο Ρομαό και να παίξει στην θέση του ο Ταχτσίδης με οκτάρι τον Οτζίτζα Οφόε και δεκάρι τον Φορτούνη. Οι Καρσελά και Πάρντο θα καλύψουν τα δύο άκρα της επίθεσης και φορ θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Το σκεπτικό του Λεμονή πάντως σχετικά με τον Αλμπέρτο Μποτία είναι να του δώσει συνεχόμενα παιχνίδια για να πάρει και πιο καλό ρυθμό και να αξιοποιήσει στο μέγιστο την πολύ καλή του κατάσταση. Θέση στην 11άδα διεκδικούν και οι Φιγκέιρας, Μάρτινς και Ανδρούτσος.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ντόρτμουντ – Μπάγερν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα