ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»

bet365

Σύνθημα απόλυτης συσπείρωσης και επένδυσης στις δύο τελευταίες νίκες της ομάδας για βαθμολογική αναρρίχηση, έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά και το 1-0 επί του Λεβαδειακού με το γκολ του Ναζλίδη στο 95'.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των συγχαρητηρίων στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο τους 5.000 οπαδούς μας, οι οποίοι στήριξαν από το 1ο μέχρι το 95ο λεπτό τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές, ώστε να πετύχουμε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη για τον φετινό στόχο της ομάδος μας, που είναι η κατάκτηση μιας θέσεως μεταξύ της 5ης και της 10ης της Super League.
Η μεγάλη δύναμη της ΑΕΛ είναι οι οπαδοί της και όταν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και στις 15:00 το μεσημέρι που έγινε ο αγώνας 5.000 μέλη οικογενειών είναι κοντά μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα.
Είμαστε βέβαιοι ότι με ηρεμία, με εμπιστοσύνη στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας, με αντιδράσεις και ανακοινώσεις μόνο όταν πρέπει, μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς μας σε όλον τον κόσμο και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας να είναι μαζί μας στις δύσκολες στιγμές και με σωστή οικονομική διαχείριση και συνέπεια, ώστε η ΑΕΛ να μην ξαναπτωχεύσει ποτέ, θα καταφέρουμε μέσα στο σωστό χρόνο να ξαναφέρουμε την ΑΕΛ μας εκεί που της αξίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα