Λεμονής στον Ρέντη: «Έχετε τις δυνατότητες, δείξτε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στον Ρέντη: «Έχετε τις δυνατότητες, δείξτε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι»!

bet365

Νέες... ντόπες και συστάσεις Λεμονή στον Ρέντη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Διαβάστε τι άλλο είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές του.
Ο Τάκης Λεμονής φρόντισε να μιλήσει ξανά στους παίκτες του πριν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ανάμεσα στα άλλα ο Έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε προς τους παίκτες του στον Ρέντη: «Το τονίζω κατηγορηματικά να μην κοιτάτε την βαθμολογία και το που είναι ο Παναθηναϊκός. Το λέω ξανά για να το προσέξουμε όλοι μας.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να το κερδίζει ότι και εάν συμβαίνει. Έχετε τις δυνατότητες. Δείξτε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι. Παίζετε το πιο μεγάλο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας. Είστε στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να παρουσιαστείτε αντάξιοι ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Περιμένω από εσάς να μπείτε καλά αλλά και προσεκτικά στο ματς. Με μεγάλη διάθεση, πίστη και δύναμη. Μην επηρεαστείτε από κανέναν παράγοντα και ούτε από την έδρα. Εσείς το παιχνίδι σας. Είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε και θεωρώ ότι μπορείτε να το κάνετε».
Σημειωτέον ο Λεμονής μίλησε και την Πέμπτη και την Παρασκευή στους παίκτες του για το ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα