Έτσι πανηγύρισαν οι Σισέ και Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
Έτσι πανηγύρισαν οι Σισέ και Φορτούνης

bet365

Οι Παπέ Αμπού Σισέ και Κώστας Φορτούνης ξεχώρισαν στη Νέα Σμύρνη και για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν τα γκολ τους στο 1-1 και στο 3-4.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο νεαρός Σισέ αφού έκανε το 1-1 διένυσε όλο το γήπεδο για να αγκαλιάσει και να δώσει το χέρι στον προπονητή του, τον Τάκη Λεμονή και ενώ πανηγύρισε δείχνοντας το σήμα του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ευχαρίστησε τον Θεό με τα χέρια προς τα πάνω. Αφιέρωσε δε το γκολ του στον Λεμονή για τις ευκαιρίες που του έδωσε και τις οποίες δεν πήρε με Χάσι.

Όσο για τον Φορτούνη μετά το 3-4 ξέσπασε για τα καλά κάνοντας με το χέρι του "ησυχία" προς την εξέδρα και ενώ έδειξε και την φανέλα του Ολυμπιακού κάνοντας και το νεύμα πως εκείνος και η ομάδα του "καθάρισε" το παιχνίδι. Ο Φορτούνης πήγε και πάνω στον κόουτς Λεμονή να τον αγκαλιάσει και να πανηγυρίσουν μαζί. Η εξέδρα πάντως αντέδρασε μετά από αυτό, ορισμένοι επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έπεσαν και κάποια μπουκάλια και ενώ χτυπήθηκε και ένας security. Ήταν φανερό πάντως πως και ο Σισέ και ο Φορτούνης έζησαν πολύ έντονα το ματς και... ξέσπασαν για τα τέρματα που σημείωσαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα