ΑΕΚ - Ηρακλής: Μικρή ένταση με οπαδούς των δύο ομάδων
Μια μικρή ένταση μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ηρακλή σημειώθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Allwyn Arena για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα οπαδοί της ΑΕΚ και του Ηρακλή λογομάχησαν, με τα πλέξι γκλας να τους χωρίζουν, στις θύρες 46 και 48 και υπήρξε για μερικά λεπτά μικρή ένταση που ωστόσο δεν ξέφυγε.
Γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ στη συνέχεια δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους χωρίς να υπάρξει κάποια συνέχεια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
