Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Η τεράστια χαμένη φάση του Τσούμπερ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει με την φανέλα της ομάδας του Ατρόμητου.
Ο Στίβεν Τσούμπερ που μπήκε ως αλλαγή στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός είχε στο 68ο λεπτό μία πολύ μεγάλη φάση. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είχε ένα σουτ προς την εστία του Λαφόν. Ένα σουτ όπου έβαλε το πόδι του ο Σιώπης για να του αλλάξει πορεία και να περάσει έξω. Η ευκαιρία αυτή προέκυψε μετά από ένα γύρισμα του Γιουμπιτάνα.
@Photo credits: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
