Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Πάντοβιτς

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Πάντοβιτς

Επιμέλεια:  Σωτήρης Μυκονίου
pao

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σημαντικό βήμα για την επιστροφή του έκανε ο Μίλος Πάντοβιτς, που ακολούθησε μέρος της προπόνησης και απέχει ελάχιστα από το να τεθεί ξανά στην διάθεσή του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (11/01-21:00) για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, τα εισιτήρια για τον οποίο κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής (09/01).

Οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με τακτική και παιχνίδι. Ο Μίλος Πάντοβιτς έφτασε ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του, μετά την θλάση που είχε υποστεί στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα, αφού κατάφερε να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης.

Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Κυριακόπουλος ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Ντέσερς.

Αθλητικές Μεταδόσεις στο Gazzetta
tv-program

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα