Μουντιάλ 2026: Σε όμιλο... Super League η Γερμανία

Βασίλης Μπαλατσός
Γερμανία - Φανέλα 1990

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Γερμανία θα συμμετάσχει στον 5ο Όμιλο του Μουντιάλ 2026, όπου θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες που έχουν εκπρόσωπο της Stoiximan Super League.

Όμιλος με 3/4 ομάδες με εκπρόσωπο της Stoiximan Super League προέκυψε από την κλήρωση του Μουντιάλ 2026! Πρόκειται για το 5ο Group, το οποίο «συμπληρώνει» η Γερμανία, με τα Πάντσερ να έχουν στο δρόμο τους παίκτες από την Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό.

Στο συγκεκριμένο Όμιλο θα αγωνιστούν το Εκουαδόρ του Μόιζες Ραμίρεζ και το Κουρασάο του Τζέρεμι Αντόνισε της Κηφισιάς, ενώ την τριάδα έκλεισε η Ακτή Ελεφαντοστού του Αλμπάν Λαφόν του Παναθηναϊκού!

Θυμίζουμε πως τη θέση τους έχουν κλείσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αμερικής οκτώ «Σουπερλιγκάτοι» ποδοσφαιριστές και ενδέχεται αυτός ο αριθμός να ανέβει από τα Play Offs. H φάση των Ομίλων θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 27 Ιουνίου Ιουνίου

Οι «Έλληνες» του Μουντιάλ 2026

  • Μαρόκο (Αγιούμπ Ελ Καμπί - Ολυμπιακός)
  • Αϊτή (Φραντζί Πιερό - ΑΕΚ)
  • Oυρουγουάη (Φακούντο Πελίστρι - Παναθηναϊκός)
  • Μεξικό (Ορμπελίν Πινέδα - ΑΕΚ)
  • Ιράν (Μεχντί Ταρέμι - Ολυμπιακός)
  • Ακτή Ελεφαντοστού (Αλμπάν Λαφόν - Παναθηναϊκός)
  • Κουρασάο (Τζέρεμι Αντόνισε - Κηφισιά)
  • Εκουαδόρ (Μόιζες Ραμίρεζ - Κηφισιά)
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα