Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Τα γκολ των Εστέμπαν και Ενκολόλο για το 4-2, αποβλήθηκε και ο Στάγιτς

Ο Εστέμπαν κάνει το 3-2 στο Πανιατωλικός-ΟΦΗ

bet365

Στο 75' και στο 80' ο Παναιτωλικός με τους Εστέμπαν και Ενκολόλο έφτασε στην ανατροπή και στο 4-2 επί του ΟΦΗ, ενώ έπειτα έμεινε και αυτός με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στάγιτς.

Το... τρελό ματς στο Αγρίνιο συνεχίστηκε και μετά το 69', καθώς ο Παναιτωλικός κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Αρχικά στο 75' ο Εστέμπαν με πλασέ έβαλε μπροστά τα «καναρίνια» γράφοντας το 3-2.

Στο 80' ο Παναιτωλικός σκόραρε και τέταρτο τέρμα με τον Ενκολόλο. Αρχικά σηκώθηκε σημαιάκι, αλλά έπειτα το γκολ μέτρησε μέσω επιβεβαίωσης από το VAR καθώς δεν υπήρχε οφσάιντ και το 4-2 ήταν γεγονός.

 

Στο 83' μετά τον ΟΦΗ με την αποβολή του Ανδρούτσου και ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες με τον Στάγιτς να βλέπει την κόκκινη καθώς ανέτρεψε τον Σαλσέδο πριν ο τελευταίος μπει στην περιοχή.


@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα