ΟΦΗ - Κηφισιά: «Τανκ» Τεττέη, δημιουργός Αντόνισε και εκτελεστής Παντελίδης για το 0-1
Στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο η Κηφισιά «χτύπησε» στην αντεπίθεση και ο Παντελίδης άνοιξε το κσορ.
Η Κηφισιά πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο. Στο 39ο λεπτό ο Τεττέη έκανε την κούρσα πάνω στη γραμμή, πέρασε την μπάλα στο χώρο στον Αντόνισε, ο οποίος έβγαλε τον Παντελίδη σε τετ α τετ με τον Χριστογεώργο και ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε για το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
