Ολυμπιακός: Ο αγιασμός της ομάδας παρουσία Μαρινάκη που τα είπε με Μεντιλίμπαρ και θα βρεθεί στην κλήρωση του Champions League
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το παρών στο προπονητήριο του Ρέντη για τον αγιασμό της ομάδας και είχε τη δυνατότητα να τα πει και επί των μεταγραφικών με τον Μεντιλίμπαρ.
Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός του Ολυμπιακού, στο αθλητικό Κέντρο της ομάδας. Ο κ. Μαρινάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει προς τους παίκτες του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς και ενώ τα είπε και με τον κόουτς Μεντιλίμπαρ και για μεταγραφικά ζητήματα. Εκτός των άλλων αναμένεται να παραστεί την Πέμπτη στην κλήρωση των Πειραιωτών για τη League Phase του Champions League.
@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Ολυμπιακού
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Μαρινάκης: Πέρασε η πρόταση για μελέτη κεντρικής διαχείρισης, απορρίφθηκε το «δια 14» του Αλαφούζου
- Άντζας: Το τατουάζ του Παναγιώτη για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή στα 49 του
- Νικολακόπουλος στους Galacticos by Elabet: «Όταν ο Βιέρα έκανε τον Δομάζο να μην ακουμπήσει μπάλα και το αίμα που έβαλε στο πρόσωπό του»
