ΑΕΚ: Οι αγκαλιές και τα λόγια εμψύχωσης του Ηλιόπουλου πριν την πρεμιέρα (vid)
Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan Super League, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υπέταξε τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα με τις αντιδράσεις στα γκολ και τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα.
Στο video ξεχωρίζει η παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στη φυσούνα, ώστε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Μάρκο Νίκολιτς.
Θυμίζουμε πως ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου μετά το ματς κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena» και αγκάλιασε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και τον Σέρβο τεχνικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

