ΑΕΚ: Έχει κάνει πρόταση στον Ντιλάν Μπατουμπινσικά της Σεντ Ετιέν, σύμφωνα με το «AfricaFoot»
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Africafoot», ο Ντιλάν Μπατουμπινσικά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για μία ενδεχόμενη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.
Ο 29χρονος Κονγκολέζος στόπερ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε βασικός με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν στη Ligue 2, φαίνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, δεν είναι αρνητικοί σε μια αποχώρηση, εφόσον υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Το συμβόλαιό του με τους Γάλλους εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.
Ο Μπατουμπινσικά ξεκίνησε την πορεία του στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αντβέρπ και Φαμαλικάο. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt υπολογίζεται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται προσιτό για συλλόγους όπως η Ένωση, που αναζητά ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.
Ο 29χρονος μπακ το καλοκαίρι του 2023 είχε συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

