Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Καμία τελική απόφαση επί των αναδιαρθώσεων, περιθώριο έως τα τέλη Ιουνίου
Χρονικά περιθώρια υπάρχουν ακόμα οπότε δεν βγήκε λευκός καπνός από τη συνεδρίαση της Τρίτης στην ΕΕΠ. Παρότι η αναδιάρθωση αναμενόταν να είναι το μόνο πρακτικά θέμα στην ατζέντα της συζήτησης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού αποφάσεις δεν ελήφθησαν. Σε μία Επιτροπή όπου δέσποσε το νέο format για το Κύπελλο δεν καθορίστηκε το τι θα γίνει επί του σκέλους της αναδιάρθρωσης.
Η αρχική πρόθεση - που είχε διαφανεί μέσα από τις πρώτες κουβέντες - είναι για τη μεθεπόμενη χρονιά η Stoiximan Super League 1 να έχει 14 ομάδες (όσες και τώρα δηλαδή), το ίδιο και η Super League 2 και η Γ' Εθνική κατηγορία να έχει 2 ομίλους των 14 ομάδων. Πρακτικά για να συμβεί αυτό η Super League 2 θα πρέπει να έχει τη νέα χρονιά 20 ομάδες και να υποβιβαστούν 10 από τη στιγμή που η προκήρυξη για τη Γ' Εθνική περιλαμβάνει το να ανέβουν 4 σύλλογοι.
Δείτε Επίσης
Ψήφισε τη καλύτερη πρωταθλήτρια ομάδα του ΟλυμπιακούΣτις συζητήσεις που έγιναν το πρωί της Τετάρτης από τη Super League 2 η πρόταση είναι για 16 ομάδες για τη νέα χρονιά και ενώ υπάρχει η δυνατότητα λήψης αποφάσεων έως το τέλος Ιουνίου. Έτσι έμειναν τα πάντα ανοιχτά, ακόμα και για τη Γ' Εθνική - που παρότι υπάρχει αναρτημένη προκήρυξη σύμφωνα με πηγές από την ΕΠΟ εξετάζονται δύο πιθανά σενάρια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

