Νικολαΐδης: «Μέσα στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι άνθρωποι χωρίς διαπιστεύσεις σε γήπεδο και αποδυτήρια»

Newsroom
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στη NOVA

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στη NOVA τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», προσθέτοντας πως η ομάδα του Αλμέιδα έχει χάσει την προσωπικότητα που είχε.

Μιλώντας στην εκπομπή Monday FC της NOVA, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφερόμενος στην ένταση που έλαβε χώρα μετά τη λήξη του ματς υπογράμμισε πως δεν ήταν καθόλου όμορφες σκηνές και τόνισε πως μέσα στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να βρίσκονται άνθρωποι μη διαπιστευμένοι που να έχουν πρόσβαση σε γήπεδο και αποδυτήρια.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

«Υπάρχουν καμιά φορά νεύρα. Κόκκινες υπήρχαν, βίντεο υπάρχουν. Μέσα στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι άνθρωποι που δεν έχουν διαπιστεύσεις και μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ή μέσα στα αποδυτήρια, αν ισχύουν αυτά. Είναι ωραίο θα μου πεις να τσακώνονται οι ποδοσφαιριστές; Όχι. Αλλά είναι οι πρωταγωνιστές. Υπάρχουν ποινές. Το άλλο δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν φαντάζομαι ποινές εκτός από τις κόκκινες. Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε, αλλά δεν είναι όμορφο να το βλέπουμε. Θα κάθονται οι ποδοσφαιριστές να βλέπουν τα επεισόδια και δεν θα τους αρέσει καθόλου το θέαμα αυτό», υποστήριξε.

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Ήταν ένα ματς μιας άλλης εποχής. Πολλές λάθος πάσες. Πολλή δύναμη, σκληρά μαρκαρίσματα, man to man, όχι αντιαθλητικά μαρκαρίσματα όμως. Δεν ήταν ευχάριστο να το βλέπεις. Είχε ενδιαφέρον γιατί ήθελα η ΑΕΚ να κερδίσει για τη 2η θέση, οι Ολυμπιακοί παίρνανε πρωτάθλημα. Τις έκανε πιο σφιχτές αυτό τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έπαιξε επιτέλους πιο πίσω και δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη έκανε ένα σουτ σε όλο το ματς που είναι πρωτόγνωρο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα».

Έπειτα, είπε για τη χρησιμοποίηση του Μαρσιάλ στην κορυφή της επίθεσης: «Δεν θεωρώ ότι ο Μαρσιάλ είναι φορ ή ότι μπορεί να παίξει εκεί. Το έχω πει αυτό όλο τον χρόνο. Όπως έπαιξε ΑΕΚ, έτσι έπρεπε να παίξεις τον Ολυμπιακό και φάνηκε γιατί δεν έκανε πολλές φάσεις ο Ολυμπιακός».

 

Τέλος, υποστήριξε για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ στα play off: «Στα δύο ματς η ΑΕΚ θα μπορούσε να τα κερδίσει. Κατέρρευσε με τον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό αντέδρασε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έπαιξε με αφέλεια και ρίσκο και έχασε. Αυτό ήταν ένα κακό ματς, όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Έχει χάσει την προσωπικότητα που είχε η ομάδα του Αλμέιδα και αυτό φαίνεται από τα νεύρα που είχε μέσα στο ματς και μετά το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα