Πελίστρι: «Εξεπλάγην με το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ευλογημένος που παίζω στην εθνική»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη μεγάλη κίνηση με τον Φακούντο Πελίστρι το καλοκαίρι και ο Ουρουγουανός ήδη αισθάνεται εξαιρετικά με την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του αναφέρθηκε στη Stoiximan Superleague με τα καλύτερα λόγια.
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και είναι ένα πρωτάθλημα που με εξέπληξε θετικά από την αρχή όσον αφορά στο επίπεδο του παιχνιδιού. Στην Ελλάδα, είμαι πιο δραστήριος στις επιθετικές θέσεις και έχω παίξει πολλά παιχνίδια στα αριστερά, κάτι που με βοηθάει πολύ. Τα ματς είναι υψηλού επιπέδου όσον αφορά στη δύναμη και την αθλητικότητα», είπε αρχικά ο Φακούντο Πελίστρι, που στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στην εθνική Ουρουγουάης:
«Το Μουντιάλ και το Copa America είναι πανέμορφες εμπειρίες για εμένα και είμαι ευλογημένος που μπορώ να τις ζω και να παίζω με την Ουρουγουάη. Κάποιες φορές τα λόγια δεν έχουν νόημα και αξίζει να σκέφτεται κανείς πόσο προνομιούχος είναι που βρίσκεται στην εθνική. Θέλω να το απολαύσω όπως πάντα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.