Παναθηναϊκός: Εκτίει με Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς
Τις υπηρεσίες του ακούραστου Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός και ο Ρουί Βιτόρια στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ο Σέρβος αριστερός μπακ συμπλήρωσε ξανά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Λαμία κι έτσι έπρεπε να λήψει σ' ένα από τα εναπομείναντα δύο ματς της κανονικής διάρκειας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» θεώρησε πως είναι καλύτερο να τον έχει στην διάθεσή του στον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό και να μην τον υπολογίζει για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι έτσι επέλεξε να εκτίσει εκείνος εκεί την ποινή του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
