Λαμία - Παναθηναϊκός: Με Μαντσίνι στα αριστερά και Αράο στο «6» στο αρχικό σχήμα
Με τον Ντανιέλ Μαντσίνι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Γουίλιαν Αράο στο «6» θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λαμία. Ο Ρουί Βιτόρια αποφάσισε να ξεκουράσει τον Τζούρισιτς, ο οποίος είχε αποκομίσει κι ένα χτύπημα από το ματς με την Βίκινγκουρ, κρατώντας τον στον πάγκο ενώ επανέφερε και τον Αράο στο αρχικό σχήμα, μετά από περίπου έναν μήνα και το ματς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Κάτω από την εστία θα βρεθεί και πάλι ο Ντραγκόφσκι. Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Σένκεφελντ και Ίνγκασον ενώ στα πλάγια αυτής θα ξεκινήσουν οι Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς.
Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Αράο έχοντας μπροστά του τους Μαξίμοβιτς και Τσέριν. Στα δεξιά θα παραμείνει ο Τετέ και στα αριστερά θα βρεθεί ο Μαντσίνι. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι και πάλι ο Ιωαννίδης.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
