Ολυμπιακός: Η δυνατή υποψηφιότητα του Βέλντε για τον ΠΑΟΚ και το αουτσάιντερ Πάλμα
Ο Βάσκος τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πήρε τις αποφάσεις του σε σχέση με την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου), όπου δεν υπήρξαν φοβερές εκπλήξεις. Ο Ισπανός προπονητής γενικότερα αποφεύγει τις δοκιμές αλλά επέλεξε να μιλήσει στους παίκτες του για τη σημασία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Φάληρο (20.30, COSMOTE SPORTS TV 1).
Εν πρώτοις υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που θα αποτελέσει τη βάση για την 11άδα των Πειραιωτών. Αυτοί είναι οι Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Μπιανκόν, Ροντινέι, Μουζακίτης, Ζέλσον και Ελ Καμπί. Οκτώ στο σύνολο δηλαδή.
Από εκεί και πέρα η εκδοχή με Κοστίνια - Ροντινέι στη δεξιά πλευρά είναι υπαρκτή για να βρεθεί στο άλλο άκρο της επίθεσης ο Ζέλσον. Πλην όμως υποψήφιοι για την 11άδα είναι - εκτός από τους Γκαρθία και Εσε αλλά και τους Κωστούλα - Ορτα - και ο Βέλντε.
Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έχει ανέβει στην ιεραρχία των εξτρέμ και πέρασε από το στάδιο με τον περιορισμένο χρόνο παρουσίας του. Ο 25χρονος Κρίστοφερ Βέλντε αποτελεί έναν δυνατό υποψήφιο για το αρχικό σχήμα των Ερυθρόλευκων και ενώ σε σχέση με τους άλλους εξτρέμ ο Πάλμα είναι αουτσάιντερ για βασικός με τον ΠΑΟΚ αλλά πιθανό να είναι στην 11άδα στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο Μεντιλίμπαρ ήταν ξεκάθαρος ότι έχει αποφασίσει για τον αντί-Τσικίνιο με τις βασικές του επιλογές να είναι αυτές των Ορτα και Κωστούλα πίσω από τον φορ. Σημειώνεται ξανά πώς στην αποστολή των Πειραιωτών για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Τζολάκης, Κάρμο, Στάμενιτς, Όρτα, Γκαρθία, Ελ Καμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Εσε, Κωστούλας, Μουζακίτης, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Παπακανέλλος, Πάλμα, Γιάρεμτσουκ, Μπρούνο και Βέλντε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
