ΑΕΚ: Σήκωσε μανίκια ο Ηλιόπουλος, στα γραφεία της ΠΑΕ από το πρωί

ΑΕΚ: Σήκωσε μανίκια ο Ηλιόπουλος, στα γραφεία της ΠΑΕ από το πρωί

Newsroom
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

bet365

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τους συνεργάτες του και τα στελέχη της Ένωσης συζητώντας για την επόμενη ημέρα των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ άλλαξε σελίδα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την ιστορική απόφαση να παραχωρήσει την ΑΕΚ, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να είναι από την Δευτέρα ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης.

Αφού παρουσιάστηκε από τον τέως ιδιοκτήτη της Ένωσης, ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει ήδη σηκώσει μανίκια, σχεδιάζοντας το αγωνιστικό «αύριο» των «κιτρινόμαυρων». Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στην OPAP Arena μαζί με τους στενούς του συνεργάτες και όλα τα στελέχη της Ένωσης.

Ο Ηλιόπουλος αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερες συζητήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η Ένωση θέλει να ενισχυθεί σε καίριες θέσεις για την αναβάθμιση του ρόστερ που θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα τη νέα σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα