Πέδρο Μαρτίνς: Αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα του Κατάρ

Πέδρο Μαρτίνς: Αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα του Κατάρ

Newsroom
Καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα του Κατάρ ο Πέδρο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα του Κατάρ για την φετινή σεζόν φέρνοντας την Αλ Γκαράφα στην τρίτη θέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ με την Αλ Γκαράφα, παίρνοντας έτσι το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Ασιατικού Champions League. Η ομάδα του 53χρονου τεχνικού είχε την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και η Αλ Γκαράφα επιθυμεί να τον κρατήσει, προσφέροντάς του ένα ακόμη πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από το υπάρχον, όμως είναι η πρόθεση του ίδιου αυτή τη στιγμή είναι η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Την φετινή σεζόν στα 22 ματς πρωταθλήματος που έδωσε, μέτρησε 13 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Να σημειωθεί πως στο Κατάρ αυτή τη στιγμή εργάζονται προπονητές όπως ο Κριστόφ Γκαλτιέ (Αλ Ντουχαΐλ) και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (Αλ-Ραγιάν).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα