Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθιηναϊκός που δίνουν απόψε τις πρώτες μάχες τους για το τρόπαιο, το κέρδος... Πόνσε για την ΑΕΚ, οι τρεις στόχοι του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ και η απαίτηση των οπαδών του Άρη για κατάκτηση του Κυπέλλου στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν απόψε στα ημιτελικά του Final Four

Sport Day: Ιερό πάθος! Ξανασήκωσέ το, το τιμημένο. Το κουπάτο παρελθόν των «ερυθρολεύκων»,αλλά και των Σλούκα-Αταμάν. Σε άλλο... Levelοι Μαδριλένοι, τι ισχύει για τη Φενέρ και το απωθημένο του Μιλουτίνοφ.

Live Sport: Αστεράτοι στον τελικό σας! Φήμες για Σαμπάολι. Κόλπο γκρόσο με τον Λιβάγια.

Φως των Σπορ: Ιερό πάθος! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται απόψε στη μάχη του Βερολίνου απέναντι σε Ρεάλ και Φενέρ αντίστοιχα στους ημιτελικούς του Final Four. Ιωάννου: «Αν περάσει ο Ολυμπιακός, θα είναι το μεγάλο φαβορί».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Έφοδος για τον τελικό! Πώς θα παγιδεύσουν τον... ταύρο οι «ερυθρόλευκοι», η... ενέδρα στον Ταβάρες και τα δύο κρυφά «όπλα».

Οι τρεις στόχοι του Σαββίδη για τη νέα σεζόν

Ώρα των Σπορ: Μεγάλο κέρδος ο... Έκι - Κίλερ! Ο Πόνσε «ξόδεψε» τη μισή σεζόν στην προσαρμογή του στην ΑΕΚ, αλλά στο τέλος βγήκε και πάλι ο πρώτος σκόρερ της, όπως το 2019.

Metrosport: Τρεις στόχοι από Ιβάν. Ομάδα για League Stage Champions League. Καμία καθυστέρηση για το προπονητικό. Υπό κατασκευή η Νέα Τούμπα στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ. «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα