Ολυμπιακός μεταγραφές: Το «σταυροδρόμι» του Ντάνι Γκαρθία, το MLS και το... πλεονέκτημα στους «ερυθρολεύκους»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το «σταυροδρόμι» του Ντάνι Γκαρθία, το MLS και το... πλεονέκτημα στους «ερυθρολεύκους»

«Ο Ντάνι Γκαρσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού» (vid)

bet365

Ο Ντάνι Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ανάμεσα στους «μνηστήρες» όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

Πριν καν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον του στον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται ενόψει καλοκαιριού.

Ο Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται σταθερά στα ισπανικά ρεπορτάζ ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που ο 34χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας και συνολικά 194 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα ισπανικά ΜΜΕ τονίζουν ότι ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στη λίστα της Βαλένθια αλλά και ομάδων του MLS, όμως δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό και ο λόγος ακούει στο όνομα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Με τον Ισπανό προπονητή, ο έμπειρος μέσος έπαιξε σε συνολικά 105 παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ όσο οι δύο τους ήταν στην Εϊμπάρ. Ο Γκαρθία ήταν αρχηγός στην εποχή του Μεντιλίμπαρ και μετά τις σεζόν που έκαναν μαζί, ο παίκτης πήρε μεταγραφή στην Μπιλμπάο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα