Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός μοιάζει με τη Φιορεντίνα»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα και αναφέρθηκε στη δυναμική των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα σε έναν ιστορικό τελικό για το Conference League (29/05, 22:00) με στόχο την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα σε συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στο Sky Sports για το συγκεκριμένο παιχνίδι και στάθηκε στη δυναμικότητα των δύο ομάδων αλλά και τον τρόπο που θα αγωνιστούν.

Αναλυτικά: «Ο τελικός παίζεται πάντα για να κερδιθεί. Είμαστε έτοιμοι, αλλά ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι δύσκολος. Η Φιορεντίνα έπαιξε ήδη σε τελικό της διοργάνωσης πέρυσι, αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη εμπειρία. Πρέπει να παλέψουμε και να σκεφτούμε τη νίκη».

Για το αν μοιάζει ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα: «Ναι, μοιάζουμε με τους βιόλα, γιατί οι δύο προπονητές μας αλλάζουν πάντα σχήμα και γιατί και στις δύο ομάδες σκοράρουν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Είμαστε όμοιοι, είναι αλήθεια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα