Τελικός Conference League: Όλα όσα θα γίνουν στον Πειραιά για τον μεγάλο τελικό

Από τον τελικό

bet365

Η Δημοτική Αρχή του Πειραιά και ο Γιάννης Μώραλης επικοινώνησαν όλες τις δράσεις σε σχέση με τα events για τον κόσμο ως προς τον τελικό της 29ης Μαϊου, το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα.

Στον Πειραιά μετρούν αντίστροφα για τον τον σημαντικότερο αγώνα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει στην πόλη μια μεγάλη γιορτή στις 29 Μαΐου, την ημέρα του ιστορικού τελικού του Europa Conference League με τη Φιορεντίνα.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του ο Γιάννης Μώραλης ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα γιορτής στον Πειραιά την ημέρα του τελικού. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχουν 3 γιγαντοοθόνες στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Παπανικολή στη Ζέα και στην πλατεία Γεννηματά στα Καμίνια με 2000 καθίσματα προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει ζωντανά το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Επίσης το Κανάλι Ένα 90,4 FM θα συμμετέχει με ένα πλήρες πρόγραμμα.

Σε ρυθμούς τελικού μπαίνει και ο Πύργος του Πειραιά. Επί τρεις ημέρες, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, ο Πύργος θα... ντυθεί στα ερυθρόλευκα, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα. Κλείνοντας το ποστάρισμά του ο Γιάννης Μώραλης συνεχάρη ξανά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και τους παίκτες για την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία αλλά και να έρθει το τρόπαιο στον Πειραιά.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από τα social media του Γιάννη Μώραλη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα