Άρης: Η παρουσία του Ρενέ Ράμος στο «Κλ. Βικελίδης» και η συνάντηση με Καρυπίδη έδειξε προοπτική συνεργασίας

Άρης: Η παρουσία του Ρενέ Ράμος στο «Κλ. Βικελίδης» και η συνάντηση με Καρυπίδη έδειξε προοπτική συνεργασίας

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης», ο ατζέντης Ρενέ Ράμος – και αδερφός του Σέρχιο Ράμος – παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο περιθώριο μιας πρώτης κουβέντας για μα ευρύτερη συνεργασία.

Καθώς ο Ρενέ Ράμος διατηρεί εταιρία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, προφανώς αυτή η συνεργασία σχετίζεται με το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσικά την προοπτική απόκτησης παικτών. Ο Ισπανός ατζέντης ήταν καλεσμένος του Θόδωρου Καρυπίδη και παρακολούθησε το ντέρμπι από τη σουίτα του τελευταίου σε μια δια ζώσης επαφή μεταξύ των δύο ανδρών.

Είναι ευνόητο ότι η ουσιαστική κουβέντα θα γίνει μετά τον τελικό Κυπέλλου, είναι δεδομένο εξάλλου ότι η προσπάθεια των «κίτρινων» για την κατάκτησή του θα λειτουργήσει καταλυτικά ως προς το αγωνιστικό και οικονομικό σχέδιο της επόμενης χρονιάς υπό την έννοια ότι διακυβεύεται και η συμμετοχή (στην προκριματική φάση) του Europa League. Ο Ρενέ Ράμος εκπροσωπεί επίσης τον Βαλεντίνο Φατόρε ο οποίος φέτος δεν πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του αλλά όσες φορές χρειάστηκε, ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές απαιτήσεις.

Με Μπρούνο Γκάμα και Ντιγκινί στον Βόλο!

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνδέθηκαν με τον Άρη και φυσικά φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το προσεχές Σάββατο (25/5) και θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου. Μπρούνο Γκάμα και Νικολά Ντιγκινί έλαβαν σχετική πρόσκληση από την ΠΑΕ Άρης καθώς και οι ίδιοι θέλησαν να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα