Ελίασον: «Αφήνω το μέλλον μου στην ΑΕΚ και στον ατζέντη μου»

Ελίασον: «Αφήνω το μέλλον μου στην ΑΕΚ και στον ατζέντη μου»

Newsroom
Ελίασον

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για το μέλλον του, τόνισε το πόσο καλά περνάει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο όνειρό του να παίξει στην εθνική Σουηδίας.

Η Sportbladet συνάντησε τον Νίκλας Ελίασον στην Αθήνα, με τον άσο της ΑΕΚ να παραχωρεί μεγάλη συνέντευξη μιλώντας για το μέλλον του αλλά και την εθνική που αποτελεί όνειρο γι' αυτόν.

«Είναι πραγματικά λυπηρό. Αν ο Άρης είχε σκοράρει στο 95' κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα παίρναμε το πρωτάθλημα», σχολίασε ο Ελίασον για το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε τελικά το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική Σουηδίας, σχολίασε: «Φυσικά, είναι κάτι μεγάλο για μένα. Η εθνική ομάδα της Σουηδίας ήταν πάντα ένα όνειρο, ήθελα να ενταχθώ σ' αυτήν με οποιοδήποτε κόστος. Είναι εξίσου σημαντικό που εξελίχθηκα ως παίκτης και ως άνθρωπος».

Στη συνέχεια, ο Σουηδός εξτρέμ αναφέρει: «Η ΑΕΚ είναι επιθετική ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες. Απολαμβάνω πολύ το κλαμπ όσο και την πόλη της Αθήνας».

Για τη σεζόν στην οποία είχε 12 ασίστ και 8 γκολ: «Είναι πάντα δύσκολο να συγκρίνω, αλλά είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου. Το λέει κι η στατιστική. Ήμουν πάντα επιθετικός παίκτης, αλλά με την εμπειρία που έχω ξέρω σε που πρέπει να βρίσκομαι για να πετύχω και κάποια ευκολότερα γκολ».

Στη συνέχεια, γίνεται κουβέντα και για τη ρήτρα των 8.500.000 ευρώ (100 εκατ. κορόνες) και το ενδιαφέρον από ομάδες μεγαλύτερων πρωταθλημάτων, ο Ελίασον είπε:

«Ναι, το ξέρω, αλλά το αφήνω στον ατζέντη μου και στο σύλλογο. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά περνάμε εγώ και η οικογένειά μου, πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό για να κινηθούμε».

Για το ενδιαφέρον που έχει γραφτεί από την Γκρέμιο, είπε: «Είναι πραγματικά καλός σύλλογος. Δεδομένων της σύνδεσής μου με τη Βραζιλία (είναι η μητέρα του από εκεί), είναι δελεαστικό το να παίξω κάποια στιγμή εκεί. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κανένας Σουηδός που να έχει παίξει στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στο παρελθόν. Ακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Οι σύλλογοι έχουν κάνει βήματα μπροστά και επενδύουν. Αλλά ακολουθώ την ομάδα περισσότερο ως φαν της».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα