Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!

Newsroom
αρης

bet365

Μετά την «κούπα» που θα διεκδικήσουν οι δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four της EuroLeague και ο τίτλος του πρωταθλητή στη Super League θα κριθεί στη Nova με το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ!

Στη Νova, εν μέσω των ετοιμασιών για το Final Four, προετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς και για την κάλυψη - παραγωγή του «Εl Clasico» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ, μια αναμέτρηση που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή!

Η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports θα μεταφέρει τον παλμό καθώς και όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι, με ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις, σχόλια, και καλεσμένους στα κανάλια Νovasports, το novasports.gr και τους επίσημους λογαριασμούς στα social media.
H Nova με τις κινήσεις – ματ που έχει κάνει στο αθλητικό περιεχόμενο και τις συμφωνίες που έχει κλείσει (τηλεοπτικά δικαιώματα ΠΑΟΚ, Άρη, EuroLeague, Premier League, LaLiga, Bundesliga, κ.α) βλέπει να τις βγαίνει το στοίχημα κάτι που αποτυπώνεται και στην αύξηση της συνδρομητικής βάσης καθώς ήδη έχει ξεπεράσει τους 435.000 συνδρομητές και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα