ΠΑΕ Άρης: «Αλέξη θα το αντέξεις εσύ και ο εντολέας σου αν μπει εισαγγελέας;»

ΠΑΕ Άρης: «Αλέξη θα το αντέξεις εσύ και ο εντολέας σου αν μπει εισαγγελέας;»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του Θόδωρου Καρυπίδη και του Άκη Μάντζιου και απευθυνόμενο στο διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού του απάντησε αν μπορεί να αντέξει την παρέμβαση εισαγγελέα.

Με δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για προσβολή του ποδοσφαίρου στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ και οι «κίτρινοι» του απάντησαν εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση στην οποία του καταλογίζουν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ενόψει του αγώνα μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης» και τονίζοντας ότι μακάρι να παρέμβει εισαγγελέας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με τον γραφικό Αλέξη.

Απόψε ο δικηγοράκος τόλμησε να πιάσει πάλι στο στόμα του τον ΑΡΗ και θα του κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε για τελευταία φορά μαζί του.

Λοιπόν, άκου Αλέξη. Είναι προφανές ότι θέλεις να δημιουργήσεις κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να παρέμβει εδώ και τώρα ο εισαγγελέας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει επιτέλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά το θέλουμε.

Θα το αντέξεις, όμως, εσύ και ο εντολέας σου; Θα αντέξετε να μπει ο εισαγγελέας και να τα βγάλει όλα στη φόρα; Να λάμψει η αλήθεια;

Λοιπόν, τελευταία φορά που σου κάνουμε τη χάρη Αλέξη.

Περιμένουμε τον εισαγγελέα...», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα