Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο ανταγωνισμός απομακρύνει την Σεβίλλη από τον Ιωαννίδη σύμφωνα με τους Ισπανούς

«Ο ανταγωνισμός δυσκολεύει την περίπτωση του Ιωαννίδη για την Σεβίλλη»

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο αυξημένος αριθμός των ομάδων που κοιτάζει την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη αποθαρρύνει την Σεβίλλη.

Η ισπανική ιστοσελίδα «estadiodeportivo» δημοσίευσε ένα εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την στάση της Σεβίλλης για την περίπτωση απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, ένα σενάριο το οποίο μοιάζει να απομακρύνεται.

Στην ομάδα της Ανδαλουσίας θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές το καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο οι σημαντικότερες θα είναι εκείνες που θα αφορούν το ρόστερ τις ομάδες. Μία από τις θέσεις που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι εκείνη του επιθετικού.

Με το συμβόλαιο του Μαριάνο Ντίαζ να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, τον Ράφα Μιρ να πρέπει να βρει ομάδα για να αποχωρήσει και τον Αλέχο Φελίθ να επιστρέφει στην Τότεναμ από την οποία ήρθε ως δανεικός, μένουν δύο παίκτες για την θέση αυτή.

Ο νεαρός Ισαάκ Ρομέρο, που έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις, θα ανανεώσει πιθανότατα το συμβόλαιό του και θα παραμείνει, πιθανότατα και με μία υψηλή ρήτρα. Ο βασικός επιθετικός της ομάδας τώρα Γιουσέφ Εν Νεσίρι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν λεφτά στον σύλλογο.Η Γιουβέντους τον έχει πάντα στο στόχαστρό της και η Σεβίλλη δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή προσφορά.

Κάπως έτσι δημιουργείται εκεί ένα κενό στην θέση του στράικερ κι εκεί μπαίνει ο Φώτης Ιωαννίδης. Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός στην λίστα του Βίκτορ Όρτα, αφού υπάρχουν και οι Πονομαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), ο Ντενκέι (Σερκλ Μπριζ) και ο Ματετά (Κρίσταλ Πάλας), αλλά ο Έλληνας φορ είναι ένας από κείνους που έχουν ξεχωρίσει οι Ανδαλουσιάνοι.

Οι φετινές του επιδόσεις όπου έχει σημειώσει 21 γκολ κι έχει δώσει οκτώ ασίστ σε 40 παιχνίδια είναι εντυπωσιακές, όμως γι' αυτό τον λόγο δεν είναι μόνο η Σεβίλλη που τον θέλει. Τουναντίον, υπάρχει μία μεγάλη λίστα με «μνηστήρες», που συνεχώς πληθαίνει. Μπολόνια, Στουτγκάρδη, Σπόρτινγκ, Σέλτικ, Λάτσιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αισίως οι Γουέστ Χαμ και Φούλαμ.

Αυτός ο ανταγωνισμός που έχει δημιουργηθεί έχει κάνει την Σεβίλλη να θεωρεί πλέον δύσκολη την περίπτωσή του τόσο για το οικονομικό σκέλος όσο και για το γεγονός πως εκείνη δεν θα παίζει του χρόνου στην Ευρώπη. Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως σύμφωνα με όσα λέγονται στην Ελλάδα οι απαιτήσεις των «πρασίνων» θα μπορούσαν να φτάνουν τα 15+5 εκατ. ευρώ.

Αυτά τα δεδομένα οδηγούν τον τεχνικό διευθυντή των Ανδαλουσιάνων να σβήσει το όνομα του Έλληνα φορ από τα κιτάπια του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα