ΑΕΚ: Ακρίβεια στα τελειώματα από Αραούχο, Πόνσε μέχρι Βίντα και απόκρουση Αθανασιάδη στο «παράθυρο»!

ΑΕΚ: Ακρίβεια στα τελειώματα από Αραούχο, Πόνσε μέχρι Βίντα και απόκρουση Αθανασιάδη στο «παράθυρο»!

Δημήτρης Βέργος
Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ

bet365

Αποφασιστικότητα στα τελειώματα στην προπόνηση της ΑΕΚ από Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Τσούμπερ μέχρι και τον Βίντα, αλλά και τον Αθανασιάδη να βγάζει μια σουτάρα του Λιούμπισιτς στο «παράθυρο».

Σε καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται η ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα, με τους κιτρινόμαυρους να επικεντρώνονται στο κυριακάτικο ματς που ακολουθεί με τον Άρη, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ένταση διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, το οποίο στο δεύτερό του μισό, όπως διαβάσατε στο πρωινό ρεπορτάζ, περιελάμβανε ανάπτυξη παιχνιδιού τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα με ανασταλτική λειτουργία και τελειώματα φάσεων.

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ακρίβεια στα τελειώματα καθώς σε αρκετά από αυτά οι εκτελεστές έβγαλαν μεγάλη αποφασιστικότητα με σουτ στη γωνία ή στο πλαϊνό δίχτυ. Εκτός από τον Πόνσε, ο οποίος συνεχίζει να είναι αποτελεσματικός βάσει και του ρυθμού με τον οποίο εξακολουθεί να σκοράρει στα ματς του πρωταθλήματος, πολύ καλά τελειώματα στην προπόνηση της Τετάρτης είχε και ο Αραούχο. Σε δύο - τρεις περιπτώσεις ο «Τσίνο» σημάδεψε σωστά στη γωνία με δύναμη, δείχνοντας αυτοπεποίθηση μπροστά από το τέρμα.

@aekfc Sunny day = Training day 🟡⚫️☀️ #aekfc #aekfcseason2023_2024 ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Γενικότερα οι κιτρινόμαυροι έβγαλαν εμπιστοσύνη στις εκτελέσεις τους, με τον Ελίασον για ακόμα μια φορά να δείχνει τη μεγάλη βελτίωση που έχει κάνει σε αυτό το κομμάτι, τον Τσούμπερ επίσης να βρίσκει δίχτυα με ωραία τελειώματα, ενώ και ο Βίντα σε δύο περιπτώσεις, μια με το κεφάλι και μια με πλασέ στην κίνηση, σκόραρε. Κάτι βέβαια που δεν εκπλήσσει σε τόσο μεγάλο βαθμό καθώς ήδη μετράει επτά γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωραία τελειώματα είχαν επίσης από μια φορά και οι Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες και Λιούμπισιτς, με τον τελευταίο μάλιστα πριν το πλασέ που βρήκε δίχτυα στην κλειστή γωνία να βλέπει τον Αθανασιάδη να αποκρούει εντυπωσιακά μια του προσπάθεια. Ο Κροάτης χάφ έπιασε μια σουτάρα που κατευθυνόταν στο «παράθυρο» του Αθανασιάδη, με τον Έλληνα γκολκίπερ να εκτινάσσεται και να το βγάζει με το ένα χέρι, δείχνοντας ότι και αυτός βρίσκεται σε ετοιμότητα και σε καλή κατάσταση στην εστία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα