ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι Γερμανοί κάνουν λόγο για ξεκάθαρο προβάδισμα της Άιντραχτ για Κουλιεράκη και προφορική συμφωνία με τον παίκτη

Ξεκάθαρο προβάδισμα της Άιντραχτ για Κουλιεράκη βλέπουν οι Γερμανοί, μιλούν για deal με τον παίκτη

bet365

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει συμφωνήσει με τον Κουλιεράκη, όμως υπάρχει χάσμα στις διαπραγματεύσεις της με τον ΠΑΟΚ.

Το γερμανικό Sky Sport αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε το... πάνω χέρι στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν έχει συμβεί το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ.

Το γερμανικό κλαμπ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του 20χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως υπάρχει διαφορά στις διαπραγματεύσεις του με τον «δικέφαλο του βορρά», αφού οι Γερμανοί θέλουν να δώσουν 7-8 εκατ. ευρώ ενώ οι απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων» είναι στα 13 εκατ. ευρώ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει τον παίκτη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο 22χρονος Κολομβιανός στόπερ Πάκο, για τον οποίο αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 50-60 εκ. ευρώ.

Φέτος, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 32 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στα 2.728 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα