ΑΕΚ: Το Σάββατο 20 Απριλίου τα εγκαίνια του Μουσείου!

ΑΕΚ: Το Σάββατο 20 Απριλίου τα εγκαίνια του Μουσείου!

Newsroom
Το Μουσείο της ΑΕΚ

bet365

Η μεγάλη στιγμή έφτασε καθώς το ερχόμενο Σάββατο στην OPAP Arena ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, με τον Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα!

Μετά το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού, η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα και για το Μουσείο της Ιστορίας της, το οποίο ανοίγει τις πύλες του!

Το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου στις 12:00 ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων, με το Μουσείο να είναι στη διάθεση των επισκεπτών το προσεχές διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα